duminică, 9 mai 2010

9 Mai


9 Mai- Ziua Europei.
Deschid TV-ul. Cum era de asteptat, stirile de la ora 6 p.m au ca subiect principal acest eveniment. Din curiozitate, ascult ceea ce au de spus. Honestly, am ramas uimita de simplul fapt ca in loc sa arate celorlalti ca si romanii sunt oameni "entelegenti" si cerebrali, au facut exact contrariul. Si cum credeti ca au reusit o asemenea "performanta"? ... Hop in masina reporterul si cameramanul. Destinatia: o carciuma de la mama naibii, unde oamenii nu prea au acces la informatie, evident. Fiind duminica in sat, era de asteptat ca se mai "fericeau" si tovarasii nitel... Si se apuca respectivii (rep. & cam.) sa puna niste intrebari de-a dreptul stupide: "-Aveti idee ce zi este astazi?", respectiv "-Cum sarbatoriti dvs. Ziua Europei?"
Omul se uita derutat... Cu emotii si o alcoolemie de 1 ‰ in sange iti raspunde: "- Azi e duminica." ; "-La o palinca cu baietii." Ca niste idioti ce sunt mai pun si alte intrebari legate de acelasi subiect, aceluiasi om derutat, incat ajung sa-l bage de tot in ceata si sa-l umileasca intr-un mare fel.
Ei bine, aflati ca asa ne "promovam" noi talentele. Trist, dar adevarat. Constat ca stiu altii sa ne aprecieze mai bine decat o facem noi insine.
Anyway... Pentru mine nu Ziua Europei a contat, ci ziua Clarei. De 9 Mai, 9 ani!
La multi ani puiule! Sa ne traiesti si sa ne dai motive sa fim mandri de tine!
Pupici! *.*

5 comentarii:

Florea Mihai Ionut spunea...

:)

-ReBeCuTzA- spunea...

:D cine e clara????

Simple Life spunea...

verisoara mea primara. (:

Mutullica spunea...

bine'ai revenit!:)
sa'ti traiasca, putin cam tarziu, dar..:D

Simple Life spunea...

niciodata nu-i prea tarziu. multumesc oana! te pup! :*