miercuri, 2 iunie 2010

1.06





Cu degetele murate si genele bine delimitate de apa calda in care zacusem mai bine de 40 de minute, imbrac halatul de baie. Cel colorat e preferatul meu. Deja e mult mai bine. Ies din baie si imi urmaresc varfurile picioarelor pasind pe covorul pufos si portocaliu. Ma asez pe marginea patului fixand sticla de Tedy Play uitata de mult pe biroul plin de chestii care mai de care mai ciudate.
Pe Kanal D a inceput NPM 4. Gabriela Cristea arata foarte bine ( ca de obicei). Sorbeam vorbele ei, cand, deodata, o bucla uda imi incetoseaza privirea. Smart woman. Reclama!
Mut pe VH 1, unde, Alicia Keys canta Empire State of Mind (part II). Grozava melodie. Grozava voce. Tipa da tot ce are mai bun pe scena. Respect!
Apoi, Whitney Huston ma face sa plang cu piesa ei "I will always love you". Si oricum... cui ii pasa? As putea sa mint spunand ca-i apa ce se scurge usor din crestetul capului, prelingandu-se peste frunte si mai apoi in ai mei caprui puppy eyes. Nimeni nu ar sti de fapt ca alea's lacrimi.
Apoi, iau foehnul si il invart aiurea dintr-o parte in cealalta a capului. Ma gandeam la ultima carte citita, care a fost de fapt, o carte recitita: Tess D'urberville. Fantastica!
In mine domnea o sila de zile mari. As fi mancat in continuu ciocolata si as fi vorbit cu J. la telefon ore in sir, pana cand ABDC (Amercica's Best Dance Crew) ar fi inceput. Ma rezeum insa, doar la conversatia cu J. Referitor la ciocolata... cea cu lapte e THE BEST! Si preferata mea este Lindt (Lindt Lindor in spacial). Hey guys, se apropie ziua mea, de aceea am batut un app. :]]
Whateva`... Indepartandu-ma de acest subiect, ajung la jurnalul meu in care o mana magica a scris cu ceva timp in urma. Si inainte sa puna punct (.), a varsat pe acele ganduri o carafa de dragoste. Simt asta de fiecare data cand il deschid... Este pur si simplu... inepuizabila! Iar imi vine sa plang... Dar de data asta ce-as mai putea invoca? Parul aproape s-a uscat si in loc de Whitney Huston, canta Queen. Nevermind!
Ma asez pe scaunul de la birou, in speranta ca ma voi apuca de planul de afaceri de la Antreprenoriala. dar cum P!nk ma privea atat de insistent, nu m-am putut concentra. So, I gave up!
Ma trantesc in gogosica portocalie umpluta cu bilute de zapada artificiala si strang in brate o perna pufoasa de aceeasi culoare. Imi astept ceaiul si zambesc lamaitei din vaza. De parca ea ar putea intelege sau interpreta figura mea.
Intr-o cana de Jacobs, ceaiul soseste. E fierbinte. E pentru prima oara cand nu-mi doresc sa vad cafea in cana asta. Am nevoie de somn. Inspir cat pot de adanc. Mirosul herbal imi ajunge pana la sinusuri. Intentia mea a fost de a-l savura, precum englezii. Era una din zilele acelea gri si ploioase. Poate daca as fi lipit pe geam un poster huge cu London Eye si Buckingham Palace, as fi calatorit macar spiritual pana acolo.
ABDC incepe. These crews are awesome!
ABDC se termina.
Ma bag in pat si imi pun uriasele casti pe urechi. Pornesc MP3-ul. Nu vreau sa ascult Nightwish -> Walking in the air azi. Imi aminteste de... de...
Asa se face ca ajung la melodia 34: Paula Seling & Ovi-> Playing with fire. You guys did a gr8 job at Oslo. Congrats!

---

Si genele, se unesc acum ca intr-un vals lent, suav.
No red lights, no speed limit.
Nevoie de nimeni. Atat.


P.S: La multi ani copii!

Just for entertaining! (:

3 comentarii:

otilia spunea...

Ahmm cind citeam mi s-a facut o pofta nebuna de ceai :),sincera sa fiu habar nu am pe ce post ruleaza ABDC,dar mi-ar placea sa-l vad si eu:)I will always love you de Whitney Huston e intradevar exceptionala.
P.S.si mie imi place Lindt.

Simple Life spunea...

ABDC e pe MTV Romania in fiecare marti la 10p.m ^.^

Screamo spunea...

hun, I really like that timetable. xD