duminică, 13 iunie 2010

Bye Bye 10!

era una din zilele acelea caniculare...37 de grade, in care a trebuit sa facem "efortul" de a ne deplasa la liceu pentru a ne fi inmanate premiile. pana sa ajung acolo, am pierdut cam o jumatate de ceas la o florarie din oras. nu sunt balanta, insa a fost atat de greu sa hotarasc ce voi alege. in timp ce florareasa pregatea buchetul dupa "instructiunile" mele, eu stateam si observam fel de fel de comportamente. nu mare mi-a fost mirarea cand langa mine, o ~doamna~ de culoare (no offence!) facea scurte plimbari pe langa lada cu cirese asezata exact langa trecerea de pietoni. privea cu atentie in stanga si in dreapta, dupa care isi arunca mana gratios in acea ladita, agatand "din greseala" cateva cirese, dupa care a traversat. in mintea mea mi-am spus doar ca traim in romania. nu aveam de ce sa ma mir. am crezut ca i-a fost de-ajuns, insa, surpriza! ~doamna~ avea sa se intoarca, de data acesta dandu-mi impresia ca este ceva mai diplomata.dupa intrebarea pe care a adresat-o vanzatoarei, si anume: "Cat este ciresele?", m-am gandit ca i-au placut si ar fi interesata sa cumpere cateva. si cat ma inselasem... cu aceeasi gratie avea sa-si arunce mana pentru a doua oara in ladita fara sa-i pese de privirile celor ce din greseala au zarit-o. vorba `ceea: noi sa fim sanatosi!

premiere bla bla... dupa care am mers cu cativa din fostii si probabil viitori colegi la San Marco. faina atmosfera... n-am ce zice. unul din cele mai bune restaurante din oras. sau cel putin asa consider eu. well, am avut parte de o mica "surpriza" cand chelnerul ne-a adus nota de plata. ne intrebam de ce iese cu ceva lei in plus fata de ce calculasem noi. mai ales ca suntem la economic... ei bine, totul pornise de la o sticla de cola pe care el o trecuse (by mistake or not) in plus in nota. m-am gandit ca la "smecherii" nu ne intrece nimeni. poate ca au adoptat metoda celor din ungaria, austrira ( cea de a introduce bacsisul direct in nota de plata). bravo baieti! va descurcati... n-am ce zice!

ei... si unde vroiam eu totusi sa ajung? la faptul ca unii trec prin "drama" unui nou inceput de mai multe ori. n-o pot numi drama in cazul meu (si in general in cazul oamenilor sociabili), insa, imaginati-va cum este pentru o persoana sa zicem... introvertita, sa schimbe din nou clasa. despre ce este vorba mai exact? pentru cei ce nu stiu, la al nostru "Colegiu European", in clasa a 11-a se fac din nou repartizari pe profiluri de specialitate, respectiv: economie, turism, achizitii si contractari & administratie. in concluzie, nu petrecem cei 4 ani de liceu in aceeasi formula. mi-ar fi placut totusi ca unii sa fi luptat mai mult pentru medie si astfel sa fi picat si in anii ce urmeaza cu ei, insa... n-a fost sa fie. o sa ma multumesc si asa! ca bine ziceau cei de la Queen: friends will be friends! deci, daca intr-adevar am fost atat de buni prieteni, o sa ne intelegem la fel de bine chiar daca vom fi in clase paralele.

P.S: o sa-mi lipseasca profu` de bio. ok... o sa fiu sincera! o sa-mi lipseasca bancurile profului de bio! :]

si ca sa inchei intr-o nota pozitiva ( nu ca n-as fi intr-o buna dispozitie sau ceva...), there's a song for ya guys:

Asculta mai multe audio Muzica

Welcome summer! Welcome holiday!

5 comentarii:

Screamo spunea...

imi place! 37 de grade, canicula!!!! cirese. vreau si eu! :)) hai la o bere:>

otilia spunea...

ahh da la noi aceeasi problema..canicula...doamne..vreau la munte...so..mi-a plcut faza cu ciresele,adik nu m-a mirat,la noi in R.M.aceeasi problema,da o sa-mi lipseasca si mie profa de fizica,povestesc si eu in vreun articol de-al meu ceva despre glumenle ei saltarete...
P.S.take care..si nu uita de "gheata"..o sa ajute in asa perioada))

Simple Life spunea...

o sa tin cont otilia! thank's! ;))

-ReBeCuTzA- spunea...

cand ai zis:"mi-ar fi placut totusi ca unii sa fi luptat mai mult pentru medie si astfel sa fi picat si in anii ce urmeaza cu ei"m-am inclus si io???

Simple Life spunea...

bineinteles! m-am atasat intr-un fel de fiecare persoana cu care am impartit clasa timp de 2 ani, chiar daca probabil nu am lasat aceasta impresie. (: