sâmbătă, 18 decembrie 2010

Pentru cei ce credeau că poveştile nu mai există...

Se pare ca lipsa de timp si-a cam pus amprenta aspupra blogului meu. A trecut ceva timp de când nu am mai postat. But now, I'm back . Here's the beggining of a love story . Enjoy !



... şi trăiesc fericiţi şi în prezent !

Ahh, cum? Am omis cuprinsul ! Of, greşeala mea. Daţi-mi voie să reiau...

Era o zi banală; undeva la sfârşitul lui August dacă nu mă înşel... Într-un "castel" portocaliu de pe Morii, 13 trăia o tipă pe nume Diana. Somnoroasă ea de fel... pierdea nopţile visând la Făt-Frumos şi uitându-se pe Disney Channel, iar a doua zi se trezea la 11 AM.

După ce lua micul dejun, se aşeză în fata "cărţii" sale electronice cu display de 19" şi începu să-şi verifice Facebook-ul. La un moment dat, un prinţ necunoscut o abordă pe chat !

Ar fi fost greşeala ei dacă se comportă ca de obicei ( ironic ). Şi pentru că era binedispusa, a hotărât să dea o şansă conversaţiei lor după o vizită prin albumul prinţului (care la o primă vedere, se arata cool). Dar asta avea să descopere ea cu timpul...

Revenind la a noastră poveste... unde rămăsesem? A, da ! Conversaţia...
După un sfert de ceas, Împărăţia sa, şi-a luat inima în dinţi şi mi-a cerut id-ul. Însă 'je', l-am îndrumat către secţiunea "Info", ca de acolo să-l culeagă singur. Faptul că acesta a refuzat, insistând că vrea să-l aibă chiar de la mine, l-a făcut să crească în ochii mei (precum cozonacul bunicii :x) ! Atunci am spus... "there might be a connection". Şi aşa a fost.

La palat, tehnologia a înflorit... şi pentru că tot a fost an de criză, mass-urile legate de 20 sms-uri gratuite nu au încetat să apără. S-a întâmplat ca Împărăţia sa, D., să vrea să-mi ofere acest "cadou". Astfel s-a realizat şi schimbul de nr de telefon.

Asta a fost suficient pentru a da startul unei frumoase conversaţii !
Planurile legate de 1st date nu au s-au lăsat nici ele aşteptate.

Şi astfel.. s-a dat zvon "în ţară" că cei doi se vor întâlni... chiar în prima zi de toamnă a anului '10 ! O zi care de altfel ar putea părea absolut obişnuită pentru cei din cele 7 continente şi de peste 5 oceane... dar care pentru cei 2 x D., avea să fie mai mult de atât.

D. (m), s-a oferit să vină în calea D. (f). Nu le-a fost greu să se recunoască.
În ambii "fierbeau" emoţiile ! S-au salutat (aşa, ca de beginning) şi au pornit împreună "downtown".

După o lungă şi plăcută conversaţie, schimb de opinii... au mers în parc, unde îi aştepta penultima banca de pe stânga; banca lor. (Banca lor, pe care nu o vor uita niciodată şi care, de fiecare dată când trec pe lângă ea, "îi salută").

Şi pentru că cei doi erau desprinşi din poveşti... off, deja romantismul ăsta îşi pune amprentele.

Eii... chiat atunci a început ploaia. Prima ploaie care a sosit odată cu prima zi de toamnă. Şi prinţul era aşa un gentleman... i-a acoperit căpşorul cu mâna lui (o mână mare, protectoare, plină de căldură).

Au intrat împreună în grabă în primul 'conac'... unde o ciocolată caldă i-a mai dezmorţit. Conversaţia despre una din pasiunile lor comune (şi anume: călătoriile) a continuat.

Când în sfârşit ploaia şi-a luat tălpăşiţa... cei doi 'aristocrati' şi-au continuat plimbarea prin ţinuturile din apropiere. Şi au stat unul în compania celuilalt până la sfârşitul zilei, când Mr. D., s-a oferit să o conducă pe Prinţesa la Rege.

În aceeaşi seară... după câteva 'cupe de tarie', P.D., şi-a luat inima în dinţi şi i-a pus întrebarea... "Would you date me?"
She was so excited, that she gave him a fast answer: "Da !"

Acela a fost momentul în care povestea celor doi a început...
... şi povestea lor continuă şi în prezent !
Şi am să v-o povestesc cu altă ocazie... (pentru că-i prea frumoasă ca să-mi permit să omit vreun detaliu).

PS: ... prinţesa mi-a şoptit chiar acum, faptul că îşi iubeşte prinţul din ce în ce mai mult cu fiecare zi ce trece ! (Şi ştiţi ce ? O cred. Pentru că citesc asta în ochii ei ! )

6 comentarii:

Andreea Elena Dragomir spunea...

frumos! imi place cum ai relatat:D
asteptam continuarea:P

otilia spunea...

si eu,si eu il astept,e minunat,bravoo,e atat de romantic <3
kisses

Marina spunea...

Imi place mult ce ai scris ,aproape ca ma pierdusem putin de realitate citind. Continua <3

Beastly_ spunea...

prea frumos:X ast continuarea:P cu detalii:)):*

Fotograf nunti Maria spunea...

foarte frumos, am citit cu placere fiecare cuvintel,

Masaj erotic Alba Iulia spunea...

un nblog foarte interesant, am citit cu multa placere postarile tale